Formulario de búsqueda

 • Biblioteca

 • Arxiu històric de Sollana

  Arxiu històric de Sollana

 • Centre Usos Multiples El Romani

 • BIM Sollana

   

  El departament de Cultura de l'Ajuntament de Sollana gestiona la programació i totes les activitats culturals i festives que s'ofereixen a tota la població en general.

  El Centre Cultural de Sollana és un centre dinàmic, lliure i obert a totes i a tots, disposa d'un teatre de 320 butaques, una sala d'exposicions, una sala de conferències i reunions per a 50 persones, una sala de tallers i una aula d'idiomes. També està situada la Biblioteca Pública Municipal i l'Arxiu Històric Municipal, amb els seus horaris específics.

  Sollana disposa d'una programació mensual d'activitats teatrals, musicals, animació lectora, xarrades informatives, exposicions artístiques i eixides culturals, dirigides a diferents sectors de la població i programades amb la finalitat d'omplir el temps d'oci dels seus habitants des del punt de vista cultural.      

  Les distintes associacions culturals també poden organitzar al Centre Cultural diferents activitats dirigides a tota la població i als seus associats, sol·licitant per escrit la cessió d'ús dels espais amb el temps i forma corresponents. 

   

Noticias

Agenda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30