Formulario de búsqueda

Saluda de l'alcalde
Com a alcalde vull donar-te la benvinguda a l'espai web municipal. Un espai que ha de convertir-se en la ferramenta clau que facilite la comunicació entre l'administració i el veïnat de Sollana.
Benvinguts i benvingudes a la web de l'Ajuntament de Sollana.
 
Aquesta és una página institucional i, com a tal, aspirem a que siga una bona presentació del nostre municipi per a qui desitge visitar-nos o conéixer-nos millor.
Però, a més a més, és la via que volem mantindre permanentment oberta per a comunicar-nos amb la ciutadania i, el que és molt important, per a facilitar a tot el veïnat el contacte, les gestions i la relació amb l'Ajuntament.
Les noves tecnologies permeten que l'Administració electrònica siga cada dia més àmplia. Actualment, a través d'aquesta web es pot fer ja un important nombre de tràmits amb els distints serveis municipals i l'objectiu és continuar ampliant-los per a que es puguen realitzar pràcticament tots els que s'efectuen amb l'Ajuntament.
A més a més, una web institucional és un excel·lent instrument de transparència perquè permet fer accessible a la ciutadania tota la informació, totes les gestions i totes les decisions del Govern municipal.
I la transparència és un compromís personal i polític d'una forma distinta de fer política que és la que desenrotllarem a Sollana. Per això, incrementarem els canals d'informació per a que la ciutadania estiga directament, permanent i absolutament informada sobre la gestió del Govern municipal.
En la mateixa direcció, incrementarem les vies perquè la ciutadania puga participar en la gestió del seu municipi, i per això esperem rebre comentaris, propostes, idees i crítiques a través d'aquesta web, i a través de les xarxes socials municipals, per a avançar i construir entre tots una ciutat més transparent, més participativa i millor gestionada.
 
Juan Roda
Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31