Formulari de cerca

PROGRAMA EMPUJU I EMCUJU DE LA GENERALITAT VALENCIANA PER A CONTRACTAR A 4 JOVES MENORS DE 30 ANYS
9/11/2017

PROGRAMA EMPUJU I EMCUJU DE LA GENERALITAT VALENCIANA PER A CONTRACTAR A 4 JOVES MENORS DE 30 ANYS

 

La Generalitat Valenciana i el Servef dins del programa AVALEM JOVES han llançat un nou programa d'incentius a la contractació de persones joves per a entitats locals, al marc del Sistema Nacional De Garantia Juvenil (Convocatòria EMCUJU i EMPUJU 2017)
 

L'Ajuntament de Sollana rebrà 34.414,80 € per a contractar a 2 joves menors de 30 anys qualificats durant 12 mesos en contracte de pràctiques. Per a poder contractar-los han d'estar inscrits com a aturats al Servef i pertànyer al programa de Garantia Juvenil.

Les titulacions requerides són: Llicenciat o Graduat de: Dret, Periodisme, Ciències Polítiques i Gestió i Administració Pública.
 

L'Ajuntament de Sollana rebrà 30.414,48 € per a contractar a 2 joves de Sollana no qualificats menors de 30 anys durant 12 mesos amb un contracte d'interés social. Per a poder contractar-los han d'estar inscrits al Servef i al programa Garantia Juvenil.

Les professions requerides són: peons en obra pública i peons en jardineria.

 

Ambdós projectes són finançats amb fons íntegrament aportats o gestionats per part de la Generalitat Valenciana, Servef, Fons Social Europeu i aportació municipal. El SERVEF és qui selecciona els candidats i l'Ajuntament els avisa per a què aporten la documentació i els barema.

A continuació teniu la documentació sobre el procés selectiu i la documentació a aportar.

 

 

 

SOLLANA CONTRACTA A QUATRE JOVES DURANT 12 MESOS A L'AJUNTAMENT

 

L'Ajuntament de Sollana ha contractat a quatre joves gràcies a les convocatòries Empuju i Encuju que es troben dins del marc del programa Avalem Joves de la Generalitat Valenciana. Les contractacions tenen com a finalitat obrir noves oportunitats laborals a joves menors de 30 anys. En aquest cas, dos titulats, han estat contractats en pràctiques i els altres dos no qualificats, treballaran sota un contracte d'interès social durant un any.

"Aquest programa ajudarà a reforçar l'actual plantilla de l'Ajuntament i agilitzarà durant un any alguns serveis que prestem", afirma Paco Vila Regidor de Personal.

Els dos projectes han estat finançats per la Generalitat Valenciana, el SERVEF, el Fons Social Europeu i aportació municipal. D'una banda, la convocatòria Emcuju, que avala als dos graduats, ha rebut un total de 34.414,80 euros. Per una altra, la convocatòria Empuju compta amb 30.414,48 euros.

"Aquesta iniciativa permetrà una integració completa dels professionals en el seu lloc de treball ja que la temporalitat és més gran", afirma l'actual alcalde Josep Vicent Ferrer.

La selecció dels candidats l'ha fet el Servei d'Ocupació i Formació del registre d'aturats i l'Ajuntament s'ha encarregat de recopilar les aplicacions. Els joves havien d'estar a l'atur i adscrits a Garantia Juvenil. Els professionals titulats s'han destinat a la àrea d'urbanisme i cultura, mentre, que les altres professions requerides corresponen a peó en obra pública i peó en jardineria.

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31