Formulari de cerca

Desde
Divendres
8
Juny
14
00
hasta
Diumenge
10
Juny
2018
20
00
MENJA'T SOLLANA Gastronomia, Cultura i Turisme...tot d'una!
16/05/2018

Sollana dona inici a la cinquena edició del Menja't, una singular iniciativa promoguda per l'Ajuntament de la localitat de la Ribera, on la música, la gastronomia i l'oci proporcionaran una atractiva combinació de propostes lúdiques i festives adreçades a tot tipus de públic durant els dies 8, 9 i 10 de juny.

Aquesta cinquena edició del Menja't Sollana s'iniciarà el divendres a les set de la vesprada, amb l'acte de benvinguda a càrrec de l'actriu Lola Moltó, coneguda per la seva participació en la sèrie L'Alqueria Blanca. Entre les novetats més destacades del programa, cal recalcar una mostra de cuina valenciana que presentarà el Centre de Formació Gastronòmica Altaviana. També és destacable l'actuació de la companyia Maduixa Teatre, que representarà a l'aire lliure Mulier, un espectacle de dansa que ha recorregut els principals festivals de l'estat i que va ser premiat en la passada edició dels premis Max de teatre.

Així mateix, durant els tres dies, hi haurà actuacions com les de la Babalú Swing Band i el seu homenatge a la música americana dels anys 40, la rumba llatina de Saül Vanaclocha i l'humor del monologuista valencià Raúl Antón.

El públic infantil també tindrà reservat un apartat destacat en el Menja't, amb l'actuació musical de Ramonets, i una completa mostra de jocs infantils tradicionals, que estarà muntada durant els tres dies.

Com és habitual, l'oferta gastronòmica serà un dels punts forts de la programació. Per a això, una dotzena de restaurants, bars i comerços de Sollana muntaran els seus estands per oferir, a preus populars, una variada selecció de productes de l'àmplia gastronomia local.

L'alcalde accidental del municipi, Josep Vicent Ferrer, ha volgut destacar la voluntat d'incloure en la programació a grups musicals de Sollana. Així, al costat de la ja esmentada actuació de Vanaclocha, està prevista la intervenció de dues formacions locals com són la dixieland i la batucada de l'Associació Amics de la Música Moderna.
Així mateix, ha volgut destacar Ferrer l'impuls econòmic que suposa el Menja't per al teixit comercial del municipi.

El Menja't Sollana està organitzat per l'Ajuntament de Sollana i compta amb el suport econòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, l'Institut Valencià de Cultura i el Patronat de Turisme de la Diputació de València.

 

Divendres 8 de juny:
- Inauguració: 19.00 h.
- "Dixieland" d' Asociación Asmumo a les 20.00 h a la zona de tapes
-"Xocolate Sexy" de Raul Anton Duarte a les 23.30 h a la zona de tapes

Dissabte 9 de juny:
- Mostra de cuina valenciana a les 12.00 h.
- Saül Vanaclocha a les 13.00 h a la zona de tapes.
- "Mulïer" de Maduixa Teatre a les 20.00h a la plaça Major.
- "Babalu Swing Band" a les 23:00 h a la plaça Major.

Diumenge 10 de juny:
- Concert familiar de Ramonets a les 12.30 a la zona de tapes
- "Batufrogs" ASMUMO Diumenge a les 15:30 h a la zona de tapes.

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31