Formulari de cerca

Diumenge
19
Novembre
2017
19
00
JUPITER FESTIVAL MUSIC "CUERDAS DE ACERO"
31/10/2017

JUPITER FESTIVAL MUSIC

 

La Regidoria de Cultura i Joventut amb la col·laboració de comerços de Sollana, continua la seua programació cultural i musical.

 

Ha programat per al diumenge 19 de novembre a les 19.00 hores al Centre Cultural una actuació del grup musical "Cuerdas de Acero", un quartet amb una guitarra, violí, un cello i percussió que interpreta els millors temes de Blues, Rock y Heavy Metal.

 

L'agrupació "Cuerdas de Acero", coneguda per interpretar cançons de Queen, Scorpions, Led Zeppelin o Iron Maiden, entre altres grups mítics, amb instruments de corda clàssics com el cello, el violí o la guitarra clàssica, retrà homenatge al rock internacional aquest diumenge a Sollana (Carrer Rei en Jaume, 40). Aquest concert que compta amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura clausurarà la primera edició del Júpiter Music Fest, festival de música de Sollana organitzat per la regidoria de Cultura, Angela Bosch, celebrat en espais no convencionals com els comerços locals que ha tingut una gran acceptació entre el públic més jove i que diumenge , farà gaudir a tots els públics al Centre de Cultura.

El grup "Cuerdas de Acero", fundat el 2010, està format pels músics valencians: Toni Cotolí, concertista internacional, amb cinc discos d'estudi al mercat, conegut com el màxim exponent de la guitarra mediterrània espanyola; Vicente Merodio, percussionista del grup de folk celta 'Innerlands' i la banda de metall valencià 'Morgana Vs Morgana'; David Forés al cello i Manolo Segarra al violí.
 

Aquesta banda, que interpreta temes de blues, rock i heavy metal adaptats a instruments clàssics, busca crear un nou so a través de la fusió d'aquests gèneres. Per al guitarrista de l'agrupació Toni Cotolí, "la creativitat és quelcom inherent a la música que el fa ser un art en constant moviment, en constant canvi, pel que sempre hi ha algun estil nou que sorgeix de la fusió d'altres".

La música de "Cuerdas de Acero" va dirigida tant als amants dels instruments clàssics, que saben valorar els seus rics harmònics i el seu timbres càlids, com per als fans del rock que a través d'aquest contacte poden aprendre a apreciar i gaudir el so de la guitarra clàssica, el violí o el violoncel.

 El repertori del concert inclourà temes com: 'Light My Fire' de Doors, 'Innuendo', 'Bohemian Rhapsody' o 'We Wil Rock You' de Queen, 'Whith Or Without U' d'U2, 'Nothing Else Matters' de Metallica o 'It`sa Long Way to the Top' d'AC / DC, entre d'altres.

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=VaVVeKdzelg

 

Cartell 1

 

 

 

  • Cartell "Cuerdas de Acero"
  • Jupiter Music Festival
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31