Formulari de cerca

CINEMA A SOLLANA
1/03/2018

Vos presentem la cartellera de cine de Sollana! Podràs gaudir d'una bona sessió de cine al Centre Cultural els següents dies a les 18.30 h:

- 8 de març. Sufragista. (Tots els públics)

"El moviment sufragista va nàixer a Anglaterra en vespres de la Primera Guerra Mundial. La majoria de les sufragistes no procedien de les classes altes, sinó que eren obreres que veien impotents com les seues pacífiques protestes no servien per res. Llavors es van radicalitzar i, en la seua incansable lluita per aconseguir la igualtat, es van arriscar a perdre-ho tot: el seu treball, la seua casa, els seus fills i la seua vida. La protagonista és Maud (Carey Mulligan), una dona que va reivindicar desoladament la dignitat de les dones."

- 11 de març. El Principito. (Tots els públics)

"Perquè tot isca bé a la prestigiosa Academia Werth, la xiqueta i sa mare es muden a una casa nova. La xiqueta és molt seriosa i madura per a la seua edat i planeja estudiar durant les vacances seguint un estricte programa organitzat per la seua mare; però els seus plans són pertorbats per un veí excèntric i generós. Ell li ensenya un món extraordinari on tot és possible. Un món en el qual el Aviador es va topar alguna vegada amb el misteriós 'Principito'".

- 15 d'abril. La Llegada. (Majors de 12 anys)

"Dotze naus alienígenes de més de 450 metres d'altura han arribat a la Terra, situant-se en diversos punts del planeta. La prestigiosa experta en lingüística Louis Banks (Amy Adams) és contractada pel Govern dels EUA, per tal de desxifrar i traduir el missatge que els extraterrestres intenten transmetre a la humanitat.

Louise viatjarà fins a Montana, Estats Units, al costat del científic Ian Donnelly (Jeremy Renner), per intentar establir una comunicació amb els 'visitants'. Junts intentaran trobar respostes a aquest sorprenent succés. Per què els alienígenes han vingut? Volen envair el planeta? Quins són realment les seves intencions?".

- 20 de maig. Your name. (Anime, tots els públics)

"Taki i Mitsuha descobreixen un dia que durant el son seus cossos s'intercanvien, i comencen a comunicar-se per mitjà de notes. A mesura que aconsegueixen superar un repte darrere l'altre, es va creant entre els dos un vincle que a poc a poc es converteix en un sentiment més romàntic".

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31