Formulari de cerca

  Benvinguts a l'Àrea d'Educació

   

  El departament d'Educació és el responsable de fomentar aquest àmbit a les seues diverses facetes, programant, dissenyant i gestionant determinades activitats escolars i extraescolars.

  Entre les seues diferents funcions, aquest departament, fica a disposició dels ciutadans un complet programa d'activitats destinat a completar la formació dels xiquets i xiquetes del municipi, així com dels adults.
   
  Des del punt de vista de gestió, el departament d'Educació, coordina el manteniment i vigilància del col·legi i l'institut, així com els empleats públics allí adscrits. 
   
   
   
  Activitats que es duen a terme:
   
   
  OBERTURA DE CENTRES EN PERÍODES NO LECTIUS
   
  La Regidoria d'Educació ofereix un servei d'obertura de centres durant les vacances de Nadal, Pasqua i mes de juliol, on es desenvolupen activitats lúdic-educatives per a tots aquells xiquets que vulguen unir-se a aquest projecte (escoletes de nadal, pasqua i estiu).
   
  CURSOS I XARRADES
   
  Fora de qualsevol convocatòria pública, la Regidoria d'Educació col•labora a la realització de diversos programes considerats d'interés per a la comunitat educativa, com cursos dirigits als alumnes, mares i pares, educadors, etc.; i que són promoguts pels col•legis, associacions de mares i pares i altres entitats o institucions de caràcter cultural i formatiu.
   
   
   
   
   
  BEQUES AL TRANSPORT
   
  L'Ajuntament de Sollana ha destinat una quantitat important a beques per al transport, amb l'objectiu d'ajudar els beneficiaris amb les despeses que suposa el transport fins als seus centres d'estudis.
  És voluntat del consistori que aquestes beques, de nova creació, es mantinguen els anys vinents.
   
  COMPLEMENT XARXA LLIBRES
   
  L'Ajuntament de Sollana i la Regidoria d'Educació han assumit aquest curs, com també ho van fer el passat, el cost dels llibres corresponents a les assignatures de matemàtiques i anglés de l'alumnat d'educació infantil. Aquesta iniciativa es va prendre per a complementar el programa Xarxa Llibres de la Generalitat Valenciana, el qual només s'aplica a les ensenyances obligatòries.
   
   
   
   
  Per a qualsevol informació:
   
  Ajuntament de Sollana,
  Pl. Major, 2, 46430 
  Dilluns a divendres de  9  a 14 hores
  Telèfon:  96 174 27 10
   
   
   
   
   
   
  Enllaços d'interés:
   

   

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30