Formulari de cerca

  Benvinguts a l'Àrea d'Esports

  Des de l'àrea d'esports es té, com a prioritat principal en matèria esportiva, afavorir, fomentar i facilitar la pràctica esportiva i els hàbits saludables entre persones de totes les edats. Per això es té cura i es potencien les escoles i les activitats esportives, col•laborant i mantenint un contacte constant amb els clubs, les agrupacions i entitats esportives del nostre municipi, per tal de conéixer les seues necessitats i demandes i treballar conjuntament en la recerca de solucions.

  Per a aconseguir aquesta conscienciació esportiva i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, l'Ajuntament, intenta facilitar els mitjans per a dur a terme l'activitat esportiva de la millor forma possible, per això s'ocupa de la gestió i del manteniment general de les instal•lacions esportives del municipi.

   

   

  Pistes de pàdel
  19/10/2016

  Es troben al pati de l'antiga escola de l'Avinguda de la Constitució.

  La instal·lació disposa de dues pistes de pàdel, que es poden fer servir per qualsevol que ho desitge, en horari de 9.30 a 23 h de dilluns a diumenge, prèvia reserva a la web www.sollanapadel.com.

  Pistes de Tennis
  19/10/2016

  Es troba al costat del camp de Futbol La Torreta, de fet estan comunicats entre ells.

  Hi ha dues pistes de tennis, les dues de la mateixa grandària, color i paviment. També disposa de vestuaris, dutxes i banys propis.

  En aquesta instal·lació s'imparteixen classes de tennis totes les vesprades de 17h a 22h, als matins pot fer-ne ús qualsevol persona, siga o no siga del club. També es realitzen campionats de tennis que són organitzats pel mateix club. L'horari complet és de dilluns a dissabte 9h a 22h.
   

  Piscines Municipals
  19/10/2016

  Aquesta instal·lació disposa de tres piscines descobertes: 1 gran (25m x 15m),  1 mitjana (20m x 10m),  1 xicoteta (6m x 4m).

  La instal·lació, a més de les tres piscines, també disposa de vestuaris, dutxes, banys i una zona de pícnic. Dins de la mateixa instal·lació hi ha un Bar-restaurant que es troba obert durant tot l'any. Al recinte hi ha moltes zones de gespa, on podem prendre el sol tranquil·lament i dues rampes d'accés per a persones amb mobilitat reduïda.

  L'horari d'aquesta instal·lació és de dilluns a diumenge d'11:00 a 19:00, des de finals de juny fins a principis de setembre.

  Pavelló Cobert Vicent Ortega Vila
  20/10/2016

  Aquesta instal·lació es troba a l'Avinguda de la Constitució, a uns metres de l'Institut de Secundària IES Sollana i del Col·legi de primària López Marco, a més d'un parc que està situat entre el col·legi i el pavelló.  A l'interior hi ha una pista de Futbol Sala, Básquet i minibásquet, el paviment de la pista és de PVC. El pavelló també disposa de vestuaris, dutxes i lavabos, i una graderia amb capacitat per a més de 200 persones aproximadament.

  La instal·lació ofereix diferents tipus d'activitats: AERÒBIC, HIP-HOP, BÁSQUET, TAEKWONDO, BODY PUMP, GIMNÀSTICA RÍTMICA, TOT BALL MY WAY, ZUMBA, COMBAT.

  L'horari d'aquesta instal·lació és dilluns i dimecres: de 15h a 16:30h, dimarts i dijous de 15h a 22h, divendres i dissabte de 18h a 21h, solament en el cas que HI haja partit, diumenges tancat. A més a més de les activitats, hi ha competicions de Bàsquet i Futbol sala els caps de setmana.

  Camp de Futbol Municipal La Torreta
  20/10/2016

  El camp de Futbol anomenat  “La Torreta” disposa d'un camp de Futbol 11, en el qual es divideixen dins d'aquest dos camps de Futbol 8. El camp és de gespa artificial i va ser reformat l'any 2013. A més del camp de futbol, també hi ha:
  • 1 pista de futbol sala
  • 2 pistes de frontó
  • 1 trinquet
  El paviment d'aquestes pistes és de formigó/ciment. A més, el camp també disposa d'una cafeteria, vestuaris, lavabos i dutxes. L'horari d'aquesta instal·lació és de dilluns a divendres de 16:00h a 22:00h, dissabtes i diumenges horari reduït, segons els partits que es realitzen.
   

Noticias

Et pot interessar

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30