Formulari de cerca

FINALITZA EL CURS D'EDUCADOR/A AMBIENTAL I GUIA DE NATURA REALITZAT A SOLLANA
4/12/2017

La Regidoria de Joventut ha organitzat un Curs d’educador/a ambiental, de guia de natura i interpretació del patrimoni homologat per l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut). Ha estat dirigit a la població jove i adulta per tal d’enriquir la formació i poder optar, així, a llocs de treball al sector mediambiental.

 

El Curs s’ha impartit durant quatre dissabtes (des de l’11 de novembre fins al 2 de desembre) a les escoles de l’Avinguda de la Constitució, a l’Ajuntament, a la Biblioteca Municipal i al Centre Cultural de Sollana. A més, s’han realitzat activitats a l’exterior com ara la visita al Racó de l’Olla i als paratges naturals de Sollana, per tal d’ampliar els continguts apresos al Curs. La duració del curs ha sigut de 30 hores, i hi han assistit dotze veïns de Sollana i dels pobles del voltant.  

La finalitat del Curs ha sigut aprendre actuacions per a la resolució de problemes presents i futurs relacionats amb el medi ambient. Per això, la Diputació de València avança cap a la consolidació de l'educació ambiental com una àrea específica, que possibilite l'existència d'un procés permanent en el qual els individus i la col•lectivitat tinguen experiències, revisen els seus valors i prenguen consciència de la necessitat de respecte i preservació de l'entorn, tot assumint compromisos i realitzant accions concretes.

Esperem que l’assistència i obtenció del Curs haja sigut profitosa per a la gent que s’hi ha inscrit. Així com també desitgem poder seguir oferint cursos de formació complementària per a la població.

  • A classe
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31