Formulari de cerca

  Benvinguts a l'àrea de Joventut

   

  L'àrea de joventut té com a objectiu ficar a l'abast dels joves de Sollana les ferramentes i recursos necessaris per a afavorir la seua inserció social, activa i participativa. A través de la intervenció, coordinació i seguiment de les polítiques de joventut al nostre municipi es pretén que els joves siguen agents actius al desenvolupament polític, social, econòmic i cultural del nostre poble.
   
  A més, des d'aquest departament, també es realitzen polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels joves de Sollana, amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats i la seua representativitat, així com fomentar la seua implicació en el funcionament diari del municipi a través de l'associacionisme juvenil com a element concret de participació, facilitant per a això els canals, mitjans i recursos adients des de l'Ajuntament.
   
  També es busca facilitar la integració dels joves amb el fi de prevenir desajustos psicosocials futurs com són el racisme, xenofòbia, violència de gènere, assetjament escolar, etc. En definitiva, es busca un impacte positiu en la societat, on existisca tolerància i igualtat per a aconseguir una convivència millor.
   
   
  Aquests objectius es materialitzen en les actuacions següents:
   
  • Oferir i gestionar serveis, projectes i programes adreçats als joves.
  • Fomentar la participació dels joves a tots els àmbits
  • Desenvolupar programes d'oci i temps lliures dirigits a joves
  • Promocionar la creació artística, cultural i educativa juvenil
  • Posar a disposició dels joves els serveis d'informació i assessorament sobre qüestions del seu interès (àmbit jurídic, habitatge, sexualitat, salut, ocupació, formació, subvencions, etc.)
  • Dinamitzar l'espai educatiu i propiciar la formació integral dels estudiants, promovent activitats complementàries a les actuacions acadèmiques
  • Impulsar entre els joves, relacions socials plurals per mitjà d'espais de tolerància i integració entre col·lectius i grups diferents de joves.
  • Potenciar l'exercici d'activitats de temps lliure i turisme de la joventut.
   
   
   
  Enlaces de interés:
   
   
  Institut Valencià de la Joventut Consell de la Joventut de la Generalitat Valenciana                               Injuve

   

Et pot interessar

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30