Formulari de cerca

  Benvinguts a l'Àrea d'Ocupació
   
  L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (ADL) és un servei públic que l'Ajuntament, a través de la Regidoria de promoció socioeconòmica, posa a la disposició dels veïns i veïnes de Sollana, per a promoure polítiques actives d'ocupació i oferir formació ocupacional, així com dinamitzar la promoció econòmica i l'activitat empresarial local, coordinant i optimitzant els recursos de totes les administracions públiques i els diferents sectors econòmics.
   
  Els serveis que oferim són:
   
  Intermediació entre empreses i persones demandants d'ocupació al municipi, com:
   
    - Tota persona que estiga cercant feina pot presentar una fitxa d'inscripció a la base de dades de l'Ajuntament, s'ha de presentar directament a l'àrea de personal.
    - Les empreses que necessiten cobrir un lloc de feina, poden emplenar una fitxa d'oferta d'ocupació i registra-la a l'Ajuntament.
   
  Orientació Personalitzada: Atenció individualitzada a persones aturades per a millorar la seua capacitat i possibilitats de cerca d'ocupació. Sempre amb cita prèvia.
   
  Formació ocupacional: Accions formatives dirigides a millorar la capacitació i qualificació de persones aturades i la seua millora professional.
   
   
   
   
   
  Enllaços d'interés:
   
   

   

  LA RIBERA IMPULSA
  15/03/2018
  POSA EN VALOR LES TEUES COMPETÈNCIES. CREIX EN EQUIP. DESCOBREIX NOVES OPORTUNITATS
   
  Es tracta d'un projecte d'innovació social, integral, participatiu i dinàmic per a millorar l'ocupabilitat i fomentar l'emprenedoria social a la comarca de la Ribera del Xúquer. Busca abordar la creació d'empreses i el foment de l'ocupació des d'un esperit innovador.
  Es proposa una sèrie d'actuacions de motivació i reforç personal a través de les quals la persona en atur passa a tenir una actitud proactiva. La iniciativa convida al treball en equip i fa una crida al canvi, a l'acció i al descobriment de les competències i habilitats pròpies per a trobar treball o desenvolupar el seu projecte empresarial.
  La metodologia de treball inclou sessions individuals, grupals i activitats complementàries, sempre adaptant-se a les característiques concretes de cada seu. Està marcat per un clima de confiança i d'ajuda mútua que propicia el desenvolupament d'habilitats professionals.
  El projecte compta amb la col·laboració de diferents professionals dels àmbits públic i privat que intervindran aportant els seus coneixements i experiències i utilitzant tècniques i dinàmiques construïdes i contrastades a tal efecte.
   
  Vine i suma!
  NOVA CONVOCATÒRIA DELS PROGRAMES EMCUJU I EMPUJU PER A LA CONTRACTACIÓ DE JOVES
  12/03/2018
  L’Ajuntament de Sollana contractarà joves d’entre 16 i 30 anys, a través de la segona edició del programa Avalem Joves Plus (EMPUJU i EMCUJU). 
   
  El Servei Valencià d’Ocupació destinarà més de 50 milions d’euros perquè les entitats locals puguen contractar joves i, d’aquesta manera, millorar l’ocupació dels menors de 30 anys, proporcionar-los experiència laboral i valorar el talent jove en l’administració pública. 
   
  Per poder accedir al programa caldrà:
   
  - Estar inscrit al SERVEF
  - Estar inscrit als fitxers del Sistema Nacional de Garantia Juvenil a l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana 
  - Tindre el currículum actualitzat a les bases de dades del SERVEF
   
  En el cas del programa EMCUJU, els beneficiaris seran joves que compten amb una qualificació reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu, el que vol dir, que es troben en possessió d’una de les següents titulacions:
   
  - Llicenciatura o Diplomatura Universitària, Enginyeria o enginyeria tècnica, Arquitectura o Arquitectura tècnica.
  - Grau universitari.
  - Estudis de Postgrau universitari
  - Doctorat
  - Tècnica o Tècnica Superior de Formació Professional Reglada, de la formació professional específica.
  - Altres titulacions oficialment reconegudes com a equivalents a les anteriors.
  - Certificat de professionalitat.
   
  Si vols participar en aquest programa, passa't per l'Ajuntament, amb el teu currículum actualitzat, i t'informarem.

Et pot interessar

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30