Formulari de cerca

SETMANA DE LA DONA DE SOLLANA PER AL 2018
26/02/2018
L’Ajuntament de Sollana s’implica amb el Dia Internacional de la Dona treballadora amb una programació cultural i cívica des del 2 fins al 10 de març. S’han programat 9 activitats junt amb les associacions locals de caràcter esportiu, cultural i d’oci. 
Començarem la setmana amb una eixida cultural, en la qual visitarem l’exposició de les millors obres artístiques de la Diputació de València, al Museu Municipal d’Alzira i, el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, a Alfauir.
Enguany continuem amb la segona edició del taller de defensa personal per a dones, que fou un èxit l’any passat. A més, la companyia Pànic Escènic tornarà a Sollana per concloure el tradicional sopar del Dia de la Dona amb la representació de l’obra de teatre “Totes Mortes”.
El 8 de març, llegirem el manifest a la Plaça Major i es farà una sessió de cinema feminista amb la pel•lícula “Sufragistas”. Com a novetat, farem una marxa per les noves rutes pel terme de Sollana i arribarem al Portet i a la torre-observatori del Tancat de Mília. A més, celebrarem les activitats tradicionals com: el passeig cultural pel poble, la xocolatada...
La programació ha estat treballada per diversos departaments: Regidoria de Cultura, Benestar Social, Esports, Educació... perquè la igualtat de gènere no és solament un tema exclusiu de la Regidoria de la Dona, sinó que és un repte conjunt de tot l’Ajuntament de Sollana. 
Des de la Regidoria de la Dona, Juan José Martínez, “volem oferir un ventall d’activitats on cada dona es puga expressar de la manera que vulga. Pensem que s’ha de fer visible la importància de la dona dintre del nostre municipi perquè se superen les dificultats a les quals s’enfronten cada dia i els reptes que encara ens queden per superar”.
 
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31